Friday, 3 June 2016

MENU PUASA TERBAIK

Assalamualaikum... Dah bersedia ke utk berpuasa sebulan? 📢📢📢
Saya nk kongsi tentang Vitamin yg bantu anda dlm tempoh berpuasa.
Bagi yang nak kekal bertenaga, tahan lapar, maintain susu, elak serangan gastrik saya sangat sarankan mengambil ESP. 💁☺️
Kenapa ESP? 
ESP Mempunyai indeks Glisemic yang rendah yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis, namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa KENYANG yang LAMA
ESP Memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu rosak.
Untuk ibu menyusu pula, ESP membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerapa protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu. Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan berkrim! (Pengalaman sendiri).
Untuk pesakit gastrik pula tak perlu susah hati. Sebab ESP yang bersifat alkali mampu menyeimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut.
♥️ Nak lagi Power, tambah Performance Drink! (PD) 🏋🏻🏋🏻 🚴🏻
 PD mengandungi formula untuk imbangan elektrolit yang sempurna seperti minuman isotonik.
 Minuman isotonik biasanya diambil oleh ahli sukan atau yg gemarkan aktiviti lasak untuk menggantikan cairan yg telah hilang dari tubuh mereka.
Sama juga dengan Performance Drink, ianya digunakan untuk menampung kekurangan pengambilan air apabila sedang berpuasa tau!
So siapa nak mengorder cepat bgtau yea.
Puasa dgn segar dan bertenaga dgn Shaklee! 


No comments:

Post a Comment