Thursday, 19 March 2015

SUPPLIMENT MINDA TERBAIK UNTUK ANAK

Assalamualaikum...

Di hari jumaat yang mulia ini, saya nak memperkenalkan makanan untuk kecergasan otak anak-anak. Mungkin ada setengah yang tidak pernah dengar nama ini. Boleh saya katakan, ini adalah salah satu supplement kesukaan anak saya. Setelah saya mencuba beberapa botol saya ada lihat kesan yang positif dan terbukti berkesan.


PUR-Q ACTIVE

INGIN TAHU APA ITU PUR-Q
Pur-Q Active Kid's Advance pertama di malaysia menggunakan Jeli Halalan Toiyiba bertujuan menyerang sel negatif dan memasukkan sel positif bagi mencuci keladak di dalam otak anak anda dari VIRUS Malas,Degil dan Lembab
Anak-anak lemah dalam pelajaran?Perkembangan minda anak masih rendah?MALAS?DEGIL?LEMBAB.
Pur Q Active dirumus khas bagi mengoptimum perhubungan dan maklumat semasa otak bekerja.Diperkaya dengan safron@za'faran dan garam bukit yang terbukti membantu menguatkan daya ingatan dan FOKUS dalam kelas.
Apa tunggu lagi, dapatkan segera untuk anak-anak anda. Seawal usia 1 tahun boleh diberikan kepada anak-anak.


Testimoni dari anak saya sendiri..

Anak saya AMIR AL-AMIN yang berusia 3tahun 4bulan tiada masalah untuk bangun awal ke sekolah.
Tidak perlu mengambil masa yang lama utk kejutkan amin seawal pagi. Syukur alhamdulillah. Di usia seawal ini amin mampu menghafal surah AL-Fatihah beserta maksudnya dan mampu jugak menghafal surah 3QUL. Dia juga mampu untuk menghafal dan mengamalkan pelbagai zikir-zikir antaranya zikir taubat. Kadang-kadang sungguh mengejutkan bagi seorang ibu, anak yang seawal usia ini mampu menghafal zikir-zikir sebegini. Salah satu doa yang wajib untuk saya mendengar ialah doa untuk ibubapa dan tidak hairanlah amin mampu membaca beserta maksudnya sekali.

Biasalah anak diusia ini, kadang-kadang bermain ketika solat. Anak saya juga boleh menghafal bacaan di dalam solat antaranya bacaan ketika rukuk, sujud, doa tahyat dan sebagainya. Pernah juga saya terdengar dia membaca doa solat dhuha. Wahhhh...sebagai ibu rasa terharu pula. 

Dapatkan segera jelly Pur-q untuk anak anda. Insyallah terbukti berkesan dengan izin Allah SWT. Amalkan juga surah al-fatihah, ayat qursi dan alam nasyrah sebelum memakannya. Itulah yang saya amalkan setiap pagi sebelum memberi kepada mereka. 


HARGA :


HARGA SEMENANJUNG
1 PEK ADA 2 BOTOL = RM60
2 PEK ADA 4 BOTOL = RM110&FREE GIFT

HARGA SABAH/SARAWAK
1 PEK ADA 2 BOTOL = RM65
2 PEK ADA 4 BOTOL = RM120&FREE GIFT
I

No comments:

Post a Comment